Wat zijn Bloesem Remedies?

De Bloesem therapie, is een zeer verfijnde natuur geneeswijze. De therapie bestaat uit het geven van energetische remedies, die gemaakt worden van de bloesems van planten, bomen, struiken of paddenstoelen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de levensenergie van de plant of bloem. Tevens zijn er ook edelsteenremedies, deze worden gemaakt van de levenskracht van een steen.
Bloesemremedies worden ingezet als de balans in de mens (groot of klein), dier of plant zoek is. Dit kan zowel op fysiek, geestelijk als spiritueel niveau zijn.
Ze werken als een soort van katalysator, die je helpen met het verkrijgen van inzicht in je bewustzijn.

Bloesems geven je een zetje in de goede richting.
Lichaam en geest zijn niet los van elkaar te zien. Ze zijn een totaliteit.
Is de geest in balans dan kan het lichaam zich zo goed als het kan herstellen en natuurlijk visa versa.

Gebruik bloesemremedies:

In de praktijk zal ik als dit nodig is een flesje voor u samenstellen met verschillende bloesemremedies.
Dit noemt men een doseerflesje.
Dit vormt samen een harmonisch geheel wat u verder zal helpen op u weg.

De dosering is vier maal per dag vier druppels. Hebt u behoefte om de remedie vaker te nemen dan is dat prima. Luister naar wat u gevoel u vertelt.
Meer innemen heeft geen zin. Maar de frequentie van inname verhogen wel. Ook als er een weerzin ontstaat dan neemt u de remedie minder vaak in.

Als er tijdens het gebruik onrust ontstaat, kunt u het flesje vastpakken tussen u handen. Wordt u op dat moment rustiger dan kunt u op dat moment ook de frequentie van inname verhogen. U zult dan sneller door het proces heen komen.
Wordt u onrustig bij het vasthouden van het flesje dan vermindert u de frequentie.  
Ieder mens is uniek en heeft zo zijn eigen unieke manier om aan zichzelf te werken op zijn eigen tempo.
Op weg naar heelheid.   

Soms zal ik er voor kiezen om u een stockflesje (onverdunde bloesemremedie) mee te geven, dit werkt direct lichamelijk.  Maar ook dan zal ik u vertellen hoe vaak dit in te nemen. Dit kan wisselen. Maar ook geldt hier dezelfde regel; Als er behoefte is om te verminderen of te vermeerderen qua frequentie dan is dit prima.
Volg ook hier uw gevoel.

New Dawn Essences www.newdawn-essences.nl

Gemaakt door Ger Opheij en Inge Vullings

New dawn essences komen rechtstreeks uit de natuur. De essences worden gemaakt van bloemen, planten, bomen, paddenstoelen, mineralen en krachtplekken overal ter wereld. Hierbij wordt de levensenergie in een cocreatief proces opgevangen in zuiver bronwater. Dit wordt later vermengd met alcohol, mede om de houdbaarheid te waarborgen.

De essences worden ingezet als de balans in de mens (groot of klein), dier, plant of omgeving zoek is. Dit kan zowel op fysiek, emotioneel als spiritueel niveau zijn. Het oude kan worden opgeruimd en er ontstaat ruimte voor het nieuwe. De eigen natuur wordt hersteld. Er ontstaat balans. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt aangesproken.